2021 slut & start 2022

Att vara jättesjuk innan jul är verkligen inte roligt, för det blev verkligen sista minuten handla av allt på självaste julafton. Dagen innan julafton kunde jag återgå till jobbet och hade extra öppet på kvällen så hemma alldeles för sent för att titta på "uppesittarkväll", men det gjorde inget för jobbade tidigt på julafton så det var bara att gå och lägga sig direkt när man kom hem.

Sen julafton har dagarna bara gått och jag har helt och hållet glömt bort att uppdatera för att allt annat kom emellan fram till i söndags så verkligheten kom ikapp en och det var dags att göra 2022 första jobbpass, väldigt bra start för det flöt på bra och folk var verkligen ute och shoppade.

Lite från julafton kvällen, jobbade så det blev lite sent.
Athena och Adelice vart kompisar, lite lång tråkigt efter lite tv tittande i väntan på jultomten.
- Någon tappade tålamodet....

Men han kom förbi iallafall. Även jag fick en liten liten gåva, den ni.
Räknar jag fortfarande som barn då? - rekord på trislotter i år av familjen/släkten

Lillprinsen som satt i min famn nästan hela kvällen, som nu har erkänt att han är kär i en annan flicka.
Får vara nöjd med den tiden jag har varit hans favorit, typ hela 2021.

Såklart fick vovven också julklapp! Hennes matte är hemma i USA men lämnade några klappar innan hon åkte. Tog inte så lång tid innan den vart två delad.

Den årliga kalkonmiddagen vart tidigare i år, redan juldagen (brukar ha den 26:e).
Så det var verkligen mat på mat direkt den helgen.
Det är släkt med familj, barn o respektive.
Nu växer klanen, och det diskuterades redan för några år sen att vi som är 20 + att det snart är dags för oss att vara värd. Då tänker man; då måste jag hitta lya med stor matsal så att alla 20-30pers får plats vid bord. Men soffbordet funkade perfekt för lilla mig i år.

Tänkte göra något lyxigare förrätt men som sagt sista minuten pga sjukdom veckan innan så det vart snittar som jag snabbt rörde ihop någon timma innan på morgonen.
Vi tackar mamma/mormor Gunilla för varmrätten, kalkon o all tillbehör.
Sååå gott!
Till dessert vart det kladdmuffins och cheesecake som Tilda och Kattis hade bakat, och oj vad jag har ätit chessecake i år 😱

Henke avslutade kvällen med att gömma sig under trappan och tjuvöppna kusinernas julkalendern.
Och han erkände det också😂


Nyårsaftonen kom och man stod planlös tills jag fick en invite av Rebecka, vilket innebar stress handla på bolaget i sista sekunden för att bidra med något till kvällen.
Tackar även Erika, vet att vi alltid är välkommen ut till Vendelsö men lite långt att åka så det vart på Söder istället.
- Vilken tur jag har som fått så bra vänner som välkomnar mig och ibland tänker mer på mina andra vänner än mig själv. Olika umgänge men så öppna för varandra ❤️
Värt att behålla!


Helt random hamnade man på en fest där alla var främlingar för varandra och jag kommer ej ihåg namn på dom jag hälsade på, och jag kan nog ha sagt fel namn till dom under kvällen.

På självaste nyårsdagen låg jag lite bakis i sängen tills den där jävla thailändaren ringde och ville ha flytthjälp då det inte räckte med Kostas. Och jag var ju i chock att just Greken var på besök i Sverige.
Är så glad att älsklingsgrken vet hur man städar, för poppe hade seriöst inte städat på två år.
Det kommer bli mycket jobb med lägenheten sen när Kostas ska sälja den lyan.
Men vi välkomnar Poppe in till stan! Från Ekerö till Vallentuna och från Vallentuna till Årsta.
Det går framåt för lantisen!
- Om du kunde städa 1-2 gånger veckan så kanske jag kan komma på besök lite oftare än 2 gånger om året.

Det var inte så tråkigt att städa i timmar just för att man fick umgås med Korre, har verkligen inte sett honom sen han bestämde sig för att bosätta sig i Grekland.
En riktig invite dit fick man också, så ser framemot en guidad tur i Thessaloniki.
Hoppas det inte är en lockdown i Grekland till våren, för nu har jag kollat lite flygbiljetter och håller tummarna för att kunna åka sista helgen i mars 😍

Hoppas ni fått mer än en superbra start på året!

Gillar