4 öar runt

Tidig uppstigning i tisdags, Khå hade bokat en 4 Island trip by Speed boat till oss. Vi skulle bli upphämtade kl 8.30. Några på hotellet skulle på utflykt också och där kom det bilar en efter en, men det var inte våran guide. Äntligen efter att ha väntat där i 20 minuter kom guiden. Väl vid Nopparat beach när vi skulle skriva in oss var det lite oklar om min resekompis skulle med eller inte.. Tummen upp för att han kom med bland alla 30 som var på båten, den ända blondie. Vi la till först vid Railay Beach där vi kunde ta oss till Phra Nang Cave.

Efter 45 minuter på Railay blev det vidare mot Chicken Island för snorkling.

Hur rädda för vatten ser inte dessa asiater ut att vara?
De har flytvästar på sig men ändå så håller de i snöret där. Kan säga att det var rätt strömt i vattnet att jag knappt kunde simma dit jag ville. Blev sista dopp för Oscar för dagen och resterande av dagarna i Thailand. Han simmade iväg och sedan kom han tillbaka till båten med en blödande fot som jag nu måste rengöra varje dag. Svimmade nästan på båten pga all blod och nu massa sår som varar osv. Mamma som ville att jag skulle bli sköterska när jag var liten (fortfarande liten), aldrig i livet. Klarade knappt av att vara i samma rum igår när vi va på kliniken och de fick gräva och plåstra om. När de började prata om nålar och kniv så var jag tvungen att springa ut.

Båten fortsatte till Tup Island där vi stannade i ca 20 minuter.
- Inga bilder därifrån för jag lämnade inte båten då jag inte kunde lämna min partner all by himself..
Men det blev sedan lunch på sista stoppet Poda Island

En halvdag utflykt, brukar annars vara en heldag då man kommer hem vid 17 tiden. Detta var då by speed boat och inte longtailboat som är lite långsammare båtar.

Kommer inte riktigt ihåg vad företaget heter då det var Khå som bokade åt oss.
Men det var iallafall en bra guide som kunde bra engelska.


detta måste jag pyssla om varje dag... skakar som fan

  • Resor

Gillar

Kommentarer