Å hej vad veckan går

Gokväll på er

Vilken storm det är ute nu, usch det kom verkligen från ingenstans. Har varit ute och shoppat med min far, denna gång var det shopping för honom. Förra veckan sa han att han skulle börja träna, tappade hakan men skrattade åt det. Men här om dan tappade jag hakan ännu en gång, visste inte att han menade allvar. Så på måndag startar han igång med träningen, hmm tror att jag planerar in spinning åt honom.

Lite kort om vad jag gjorde i måndag då. Träffade min kompis Poramet, kallas Poppe. Han lär komma upp rätt mycket då han är en av mina närmaste. Träffade honom första gången augusti 2012, samma gymnasium och hamnade i samma klass. Sen dess har han varit min fika/lunch/shopping kompis, min rådgivare/terapeut. Han vet verkligen allt om mig och är en av dem första som jag springer till när det är något. Han var min pappa och Ajat min mamma i klassen, kan säga att dem två fortfarande är det. Lite jobbigt när dem två är separerade och har helt olika värderingar om allt. Ha ha lite på skoj så där då. Innan ju bestämde han sig för att jobba säsong uppe i Idre, men han trivdes inte så bra att han nu kom hem förra veckan. Han saknade nog mig alldeles för mycket (skratt😂)

Så fick äntligen träffa honom, satte oss på ett fik och bara pratade om allt att ni faktiskt glömde bort tiden. Att prata non-stop i 3h kan va bra tid det med. Han bor ute på landet så han var tvungen och passa bussar annars skulle vi fått vänta i några timmar till.

Efter att ha pratat med pappa såklart är det att man måste prata med mamma också, träffade upp mamma Ajat i tisdags efter att hon varit på skolan. Eller, hon läser upp sina betyg på komvux. Nu ska båda vi två bort från hotell och restaurang branschen. Satt hemma för mig själv på förmiddag och kände att jag behövde prata över en bit mat.

Fullspäckad dag imorgon och jag vill att det redan nu ska vara helg, även fast veckan gått rätt snabbt

Poppe är typ den enda thailändaren jag umgås med.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer