Alla känslor på en och samma gång

Klockan har passerat över midnatt och jag sitter och sippar lite te i försök att komma ner i varv. Det gråa vädret har varit vår fiende under helgen, eller för min del igår... vilket gjorde att det var mycket på jobbet och har lett till att jag hade samma stress känslan när jag kom till jobbet idag. Hade ändå tänkt att det skulle lugna ned sig kanske till eftermiddag när fotbollen började, ändå slut spel och guldstrid så folk är säkert hemma eller ser matcherna på plats, men nej så var det inte alls. Själv gick jag runt och var nervös inför AIK matchen. Tårarna kom när jag stod med en kund och det plingade i mobilen, tror jag skrämde upp kunde som direkt frågade om jag var ok. För den stunden var jag mer än ok.

Sist jag skrev så var jag på väg på en träff med Ajat. Jag hade tänkt att skriva ett inlägg dagen efter, men jobb tog mer tid. Sen var jag sängliggandes fram till lördag... mådde väldigt dåligt, yr och ville spy så fort ögonen fick syn på mobil eller data skärmen. Det hjälpte inte ens att kolla upp i taket eller blunda för det var andra lukter runt om kring. Så just därför har det inte kunnat skriva något/några inlägg. Och förlåt för sega sms, snap och Insta DM svar.

A star is born, någon som har sett den? Ajat lyckades få mig säga ja till bio efter så många nej. Jag har väldigt svårt redan på stan när det är mycket folk och man ska tränga sig igenom det trånga så blir bio lika så. Det är också lite för högljutt, trångt, och att sitta still så länge.. nej jag väntar heller tills filmen kommer ut så man kan se den hemma vilket jag kommer få göra med denna film då jag lämnade salongen en stund. - många hade sagt att den är så bra och att man gråter till filmen. Hörde några gråta mot slutet och jag förstod inte varför så jag måste verkligen se filmen en gång till haha. Vet ej om jag missade någon detalj så där...

Sneglade mot klockan och inser att hon faktiskt närmar sig 01 och att jag kanske ska sätta på "soft"-listan på Spotify och kanske somnar till det.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer