Äntligen helg!


Godmorgon på er!
Det är inte sängbyten på jobbet men jag skriver ändå då jag nu har lite tid att döda. Klockan slår 08.27 estnisk tid i skrivande stund. Har nu varit vaken i några timmar... suck. Gick ombord på Baltic Queen igår kväll efter jobbet, så för mycket ljud och för hård säng helt enkelt. Har verkligen ont i axlarna för det tryckt på under natten. Legat och knäckt till kroppsdelarna o hoppas att personen i samma hytt som mig inte hört det.

Har sovit oerhört dåligt senaste veckorna och har bara jobbat tidiga pass så hjärnan har verkligen jobbat väldigt mycket. Konstiga drömmar men också en oro ”kommer jag komma i tid”, ”hinner jag med sista nattbussen” osv.

Men jag har inte bara jobbat utan hunnit med allt annat i ens vardagsliv också. Innan förra jobbhelg så fick jag en systerkväll med Jeanette. Vi var på premiären av Shirley Clamps show på Maximteatern, ingen schlager människa av mig men det var superbra! -vilken historia och vilken röst!


Ni vet när man verkligen försöker få det att se bra ut från första början, mäta allt i varenda millimeter.... och så blir det inte som man tänkt

Syns det att man inte orkar.... stackars Alba som la sig ned på golvet också...

Men till slut såg det mycket bättre ut.

Gör om, gör rätt. Tog ju oss bara 3h med denna kommod

Nu kommer inlägget kanske se konstigt ut, har inte datorn med mig så bloggar från mobil appen.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer