Är det höst nu?

Då har vi nått sista dagen i september och hösten är verkligen på väg. Åkte till jobbet 05.20 imorse, väldigt kallt och tjock dimma men sen sken solen ordentligt vilket blev väldigt varmt för mig när jag skulle åka hem. Hade lager på lager och nästan så att jag ville ta en kall dusch när jag klev in i genom ytterdörren.

Efter min ätar-vecka (om man nu kan kalla den veckan så) så har det varit fullt upp med jobb och att fokuserat på att överleva allt mellan himmel och jord. Speciellt min hälsa så det är därför det har dröjt väldigt många dagar sen senaste inlägg. Men det är bara två jobbdagar kvar som i stort sätt bara består av möte och möte, kick-off och en "utvecklingssamtal". Sen tar jag en vecka semester och jag har två böcker att läsa, böcker som jag skulle ha läst under sommaren när jag hade semester.

-och nu vart det mycket "semester" i en och samma mening

Men jag kunde ju inte läsa för att jag var ju tvungen att vara social mot Oscar. Vilket blir detsamma nu till helgen som kommer. Så böckerna får vänta till måndag.

Attpropå så har Oscar lagt ut första vloggen från vår roadtrip

- blir fortfarande obekväm så fort hans kamera kommer fram, men jag försöker ändå. Min röst blir väldigt mörk i klipp så det är nog därför jag ogillar det.

Gillar

Kommentarer