Är det snart över

Näst sista vecka av 2021 och jag har inte gjort något annat än att ha legat sjuk med feber i sex dagar.

Har inte varit så rädd som första natten med feber, gjorde så ont i hela kroppen att jag inte kunde ligga i sängen alls. Allt var för hårt mot musklerna, kanske var det värst när man låg på sidan och benen pressades mot varandra och man låg där. En känsla av överkokande kropp.

- Nu kanske man förstår sig på hur krabborna eller kräftorna känner sig när dom slängs ner i kastullen, usch! Är det nu man slutar äta skaldjur just pga känslan?

Efter Köpenhamn så var det raka vägen till jobbet och där har jag spenderat mina dagar fram tills jag vart sjuk. Och jag kan säga att jag på något sätt saknar jobbet nu. Har bara onsdag, torsdag och julafton kvar, sen har jag gjort mitt sista jobbpass för 2021. Hoppas jag får Ok av chefen att komma till jobbet. För nu har jag ändå fått tillbaka rösten 100%.
Kändes också läskigt att vakna upp och inte kunna prata,
började stamma och fick inte fram ljud eller ord..

Har inte bara åkt mellan jobb och hem utan träffat gamla Kungens Kurva gänget med respektive också. Denna gång vart det middag hos Bianca och Andreas som bjöd oss på en jättegod pasta!

Hur lyx är det inte att äntligen få vara den som sitter och få vänta på en drink!
-Andy fixar första drinken och jag tar allas rester sen. Så bra blir det inte

Tänk att man alltid prickar in på samma helg när det kommer till AW med Bromma kollegorna och en träff men f.d kollegorna från Kurvan. Förra gången så var det O'learys två gånger inom fyra dagars mellanrum... och så jobbar man alltid helg när det inträffar och det kan vara första gången jag är den som säger hej då först. Brukar alltid vara sist hem...

Så det blev en pepparkaks tävling med Bromma gänget, tänker inte säga hus då ett av laget inte byggde hus. Hade tänkt att bygga en rejäl hydda men allt föll ihop och jag var nära på att ge upp.
-Så nu har vi lärt oss att smält socker ändå slår bakning glue alla dagar i veckan!

Även varit på middag med släkten för att fira en kille som har fyllt 10 under månaden.
Och snart sitter vi där igen vid bordet för en kalkonmiddag.

Förstår ni glädjen när man får pokemonkort?!
- Nu är det bara att spara dom i 40 år

Gillar