Back at it - Road trip på

Hur börjar man ett inlägg efter avbrott på flera veckor och månader? Sist jag skrev något så hade jag en mini semester och nu är det semester igen. Orsaken till att jag helt plötsligt slutade skriva var pga min hälsa, det dröjde väldigt länge innan jag fick tid för undersökning hos läkare. Vårdcentralen hade stängt och jag var inte välkommen till sjukhuset då jag inte är i någon riskgrupp. Förstår att dom prioriterar akutfall än någon med bara huvudvärk. Så där gick jag runt två månader med huvudvärk innan jag fick vård, sen var jag borta från jobbet några veckor och nu mår kroppen bättre med massa tillskott som läkaren skrivit ut.

Varför jag skriver just nu är för att jag hade en deal med Oscar att om han börjar vlogga igen så kommer jag börja blogga. Och här är vi nu då på road trip i Sverige. Jag tänkte egentligen jobba hela sommaren och ta ut min semester november för att åka till Thailand, vilket inte alls blir av. Så jag tackar Erika (bästa chefen) för att jag kunde ta ut lite semester nu med kort varsel.

Så vi packade bilen igår och körde mot Borlänge, nu när vi har gjort ett stopp i Rättvik och Orsa får Oscar sitta bakom ratten hela vägen till Åre. Vilket gör att jag kan sitta bredvid och skriva detta inlägg, för jag kan sitta och kolla ner i mobilen utan att bli åksjuk. Något som Oscar inte kunde igår när jag körde mot Borlänge, stackare. Jag är tyvärr inte den som hjälper en kompis med att hålla upp håret, för då kommer jag själv att spy.... Hade lite ångest för att jag inte kunde hjälpa men som tur så mådde han bättre när vi kom fram till Rättvik.

Känner att jag bör vara lite social mot chauffören nu så ska av runda här. Ni får veta mer om Orsa i nästa inlägg.


  • Resor

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229