Badminton dejt

Kändes skönt att komma hem innan klockan slog 00.00 igår kväll..
Jobbade från 17 till 23, vart så trött efter passet och trodde att jag skulle sova hur bra som helst. Inte bara det utan att jag skulle kunna somna rätt så snabbt också, men nej. Satt vaken hela natten och gryningen...
Denna lördag började tidigt, skulle egentligen ut och springa vid 07.30 men orkade inte. Så tog mig en promenad från Rissne till Hallonbergen eller rättare sagt Sundbybergs Rackethall. Som rubriken så stod badminton på schemat klockan 10.00 med Oscar. Nu börjar man bli lite irriterad, finns det något annat än biljard som man är bättre än honom på?!?!?

- Det vart hål i mitt rack, inte nog med det så förstörde racket mina naglar. Så minus på det!
Inga kommentarer på hur jag såg ut där på banan!
-Oscar, vet att du läser så shh, berätta inget för någon (skäms). Du får hålla det för dig själv.
Behöver inte påminna mig sen i framtiden när det kommer till racket som flög iväg.

Han så krossade mig i bowling och boule i Göteborg och nu badminton... aktiviteter gör så att vi börjar bli osams. Men jag tänker så inte sluta, det får förstöra vår det bandet som vi har. Det måste ju finnas något mer som jag ändå är bra på. Tips på det, vad finns det mer för aktivitet/sport att göra?

Iallafall, efter en timme var det dags att skynda sig hem för lite arbete stod trots allt på schemat även fast det är helg. Blev faktiskt lite överraskad när jag väl kom hem, behövde inte åka till Lidingö för att jobbet hade kommit till mig. En bakis arbetskollega men lite musik och text har vi ändå fått fram under dagen.

Klockan har slagit över midnatt och vi ska nu försöka runda av och sedan koppla av med lite film.

Ha en fortsatt trevlig helg folks.


C-vitamin bomb satt rätt bra.

Gillar

Kommentarer