Bättre sent än aldrig

Tänk att dagarna går fort mellan julafton och nyår, även dagarna efter.

Jag brukar avsluta året med ett årsresume men ni kan skrolla igenom bloggen så vet ni hur det har gått under 2020. Nu är det 2021, mitten av första månaden och jag har inte gjort något annat än att ha jobbat. Jag har tackat och sagt hej då till min tjänst med dubbelavdelning, men det är en glatt skilsmässa så jag hoppas att det rings och jag får komma ner till badrumsavdelningen och hjälpa till då och då.

Året har bara börjat och det är dags att planera in för sommaren. Vad tror ni? Kommer man kunna åka iväg utomlands då? Blir det ännu en semester i Sverige, men denna gång söder ner i landet längs Österlen. Först måste jag ta ut min kvarstående dagar av förra året, har ni tips på vad jag kan hitta på innan sista mars? (för utom massa spa weekend). Jag vill ju fortfarande till mitt hemland så semester just nu och sommar är inget jag egentligen vill.

- Sorry Erika, du och min närmaste chef kommer nog få fortsätta jaga mig efter hösten också 😝

Det är måndag och jag är ledig, lite konstigt då jag i vanliga fall brukar jobba måndag efter min jobbhelg och ledig tisdag. Men min kropp klagar inte på lite paus idag. Har sovit otroligt dåligt under veckan och det vart sämre under helgen. Känner mig mest förstörd dom dagarna man kör kvällspass. Kroppen lägger av en halvtimme innan vi stänger varuhuset men så fort jag kommer hem och ska krypa ner under täcket så börjar hjärnan att arbeta. Ljudet av regndroppar från telefonen hjälper inte heller. Typiskt!

Så fort värken i bröstmuskeln försvinner så ska jag börja träna igen, vilket jag hoppas på snart. Nu har det gått två veckor sen jag började känna smärta så fort jag lyfter på högra armen. Det känns lite mindre idag så det går iallafall åt rätt håll. Ipren och Voltaren Gel har varit min bästa vän och sömnen min största fiende.


Vart en lunch med syster idag ❤️

  • Vardag

Gillar

Kommentarer