Dagen kommen!

Som jag har väntat och som alla nya har kämpat igenom alla utbildningar och fadderdagar på IKEA i Barkarby. Nu har vi äntligen öppnat i Bromma Blocks och jag var så nervös dagarna innan men när dagen väl kom så var det hur lugnt som helst. Gick till jobbet en varm onsdag morgon och klagade på värmen istället, så jag hade något annat i tankarna.

Verkligen fixat inför premiären, bandklippning och vi fick mingla lite på morgonen. Fick ett varmt välkomnande av vår granncafe som bjöd oss på kaffe och nybakad croissanter.

Det var buffe hela dagen, frukt brickan ville man verkligen inte gå ifrån.

Även far min kom förbi med bubbel och jordgubbar. Hände ju aldrig när jag väl jobbade i Kungens Kurva.

- Men hur gulligt? ❤️

Nu är det på riktigt! Vi är den nya IKEA och ni är välkomna in för att planera kök, sovrum, förvaring, vardagsrum och badrum hos oss.
Det var en intensiv dag igår, inte så många drop in kunder men vi var nästan fullbokad. Så kul, gjorde inte alls så mycket att jag fick gå och äta min lunch tre timmar innan sluttid. Men vad gör man inte för sina kollegor som behöver stöd. Känner att mina chefer har gjort en riktig bra rekrytering. Efter måndagen när hela gruppen samlades så var det verkligen en VI-känsla vid dagens slut. Så det här blir verkligen min familj nummer 3, för att Kurvan alltid kommer vara familj nummer 2❤️

Nu är jag ledig idag och imorgon sen ska det kötta under helgen och måndag, även onsdag, torsdag och fredag innan jag får gå på semester. Har längtat till öppning av Bromma men har lite semesterlängtan också.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer