Det var den helgen 

Tänk att dokumentärer om mordfall kan vara en bra underhållning (nej, men det är bara intressant) när man varit sängliggandes senaste två dagarna. Vaknade upp sen natt/tidig morgon och vart såå illamående. Konstigt nog så vaknade jag av mig själv i min dröm säga att det inte är läge att sova vidare, utan det var verkligen upp ur sängen och raka vägen in till badrummet. Började sent i tisdags så jag tänkte att det kunde gå över på tre timmar men det vart bara värre så det blev att sjukanmäla sig. Efter en hel säsong med sju avsnitt av svenska fall, en lång promenad och lite yoghurt i kroppen känner jag mig bättre och är nu redo för jobbhelg. Och det är en löningshelg och regn så jag är beredd på trycket i varuhuset, men får varna er som tänker besöka oss att ni också får vara beredd på att få stå utanför och köa i regnet. Vi måste verkligen stoppa flödet.


Förra helgen var jag ledig och åkte då uppåt i vårt avlånga land. Samma väg som jag åkte med Oscar i somras, men nu fick jag vara pappas guide. Vi körde E4:an förbi Sundsvall och innan vi nådde Örnsköldsvik så vek vi av mot Mellansel. Och där finns ingen annan än min lillebror. Ja, Tarro har nu flyttat dit och blivit sambos med travhästar och andra hundar på en stor gård. Passar honom väldigt bra!


Han vart så glad😍

Han knappt svänga in vid huset innan han började skälla och vifta på svansen.

Det är jättefint här uppe och kan tänka mig hur vitt och vackert det är när snön ligger på, men då är inte pappa så taggad på att komma upp hit så jag får helt enkelt åka på egen hand. Klara mig fint med sällskap av kameran.

Apropå vägen som jag och Oscar åkte, så finns det nu en ny vlogg, en del två av vår roadtrip upp på hans youtubekanal.

Alltså jag tycker ju att han nu är taskig mot mig som bara tagit med dom delarna där jag är "dryg" mot honom, men jag lovar att jag är en ängel till 90% i vanliga fall.

Gillar

Kommentarer