Det var den veckan

Exakt en vecka sen det var nyårsafton, fortfarande ingen riktig snö här i Stockholm även fast det är januari.

Vill man ha plus grader och grått i luften eller vill man ha en kall krispig kristall-klar luft?

Årets första jobbpass var i lördags och där fick jag verkligen en smäll på käften. Har varit ledig under jul och nyår och kommer tillbaka till jobbet när det är som peak-dagar. Mer än 18000 besökare i varuhuset. Men det känns härligt att se sina underbara kollegor igen iallafall. Jobbade söndag och igår och idag har jag bara varit hemma och inte gjort något alls. Skönt ändå att inte ha några planer alls, bara slappa för en dag.

Men innan det var dags att gå tillbaka till jobbet så fick man tid till något annat, som att träffa Ajat på Yellow för lite mat

Sen efter jul så har jag varit jättedålig med att ta med min kamera i väskan och glömt att ta bilder med min mobil. Så inga bilder från den middagen alls.

Har inte åkt skridskor på kanske fem år och det kändes i kroppen, men tack för turen Oscar och Emelie!

Dagen innan så letade man efter dessa par som en tok, verkligen överallt i timmar till och med. Var på väg att ge upp...

Någon har fyllt 40, men blicken säger ju allt om presenten som Erik fick av mig och Helen.

- som ett barn på julafton.

Nu hann klockan slå över midnatt vilket har blivit onsdag så det är dags för mig att gå och lägga mig. Klockan ringer 08.45 och jobbar till stängning, en lång dag helt enkelt. Men nu är alla andra tillbaka på deras arbetsplats, då borde det inte vara så många kunder under dagen.

Önskar er alla en trevlig lill-lördag.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer