En långhelg i bilder

Nu tycker jag att veckodagarna går för snabbt, jag hade tänkt att lägga upp ett inlägg av helgen som varit en tisdag men nu har det nästan hunnit bli helg helt plötsligt. Men äntligen har jag slutat för dagen, lite jobbigt att jobba när nacken låst sig. Typiskt att det händer på vägen till jobbet.
Sitter på Ikea bussen och är på väg ut mot Djurgården där det är julbord för personal och vänner uppe på Rosendal. Gröndahl släkten kommer så då känner jag att jag också måste vara på plats. Missar maten men det gör inget då jag var där med den andra delen av släkten under helgen som var.

Vi firade Svante som fyllde hela 8år

Han verkar nöjd över pennfodralet

Får då inte glömma chokladfontänen, och Sid som var lördagens choklad monster

Efter julbord med släkten så åkte jag direkt till Rågsved, första gången man åkte så långt ut på Hagsätra linjen men nu kanske det blir fler gånger i framtiden. För min kollega Alba har flyttat dit. Inflyttningsfest då med hennes kompisar o en till kollega från avdelningen. Har inga bilder från den kvällen, men ni som följer mig på Snapchat och Instagram har sett hur den kvällen/natten var.

Det vart tidig uppgång dagen efter, hade lite ärende och en träff med barnen och Johanna. Innan jag åkte ut till Hässelby stand så var det in mot stan för att hämta Adelice som hade varit med Johan (morfar) och Jeanette på Premiären av Frost filmen. Där Johan faktiskt är rösten för Kaj i filmen.

Så julpyssel en sista gång innan vi ses på julafton. Och det ligger redan ett stort paket bredvid granen.... hmm undrar vad det är.. 😱

Har verkligen varit fullbokad varje dag nu både på lediga dagar och efter jobb. Men i måndags så mötte jag upp Rebecka (fd kollega från sheraton) för att gå på 7A’s inflyttningsfest i posthuset på Vasagatan. 17000 kvm för konferens och event, det va verkligen stort. Verkligen trevligt med bubbel och lite plockmat. Rebecka pluggar och praktiserar nu på event bolag, så hojta till ifall ni har kommande fest eller något liknande, följ även kombostockholm på instagram.

Tack för inbjudan Beex! ❤️

Nu börjar jag närma mig stan så måste avrunda, dags för mig att beställa en taxi nu så jag kommer fram snabbare.
Trevlig torsdag kväll och ha en härlig fredag imorgon.
Själv är jag ledig, vilket ska bli skönt! Men är tillbaka på jobbet lördag igen...

  • Vardag

Gillar

Kommentarer