En längtan

Äntligen är min mor på svenskmark efter så många vekor i vårt hemland Thailand. Hon är såååå brun, väldigt bränd skulle jag säga... Hon landade 07.22 imorse, längre flygresa då de inte flyger samma rutt som det gjorde förr i tiden. Förut var det rakt igenom Indien och Pakistan, följde hennes flight under natten och såg att de flög runt under Indien och sen upp vid Iran istället.

Har inte bloggat för att jag höll på med mammas sovrum, en överraskning till henne då hon fyllde år 27:e april.
Ville då inte att hon skulle få veta vad jag höll på med. Men nu är jag tillbaka, har inte gjort så mycket mer än att jobbat och spenderat dagarna med Oscar. Nästan så mycket att man börjar tröttna på personen.... eller? Nej verkligen inte!

Jag var lite för snabb med att göra mig av med alla hennes gamla möbler att jag inte hann ta bilder på hur det såg ut innan. Men det var ljusrosa/beigea prickiga tapeter, sängram och bord i mässing och ett gammal sminkbord i ek... Inget som matchade alls...

Satt och läste hennes horoskop och allt sånt innan jag började, så har inrett väldigt enkelt och valt färger enligt grisens år (kinesisk år) och Oxen stjärntecken.

Är nu expert på att montera Mio's möbler nu också

Kan bli så att jag kommer låna den hörnan i framtiden

Tackar Oscar för hjälpen med den största möbeln i rummet.

Tips: man behöver inte köpa en hel ny lampa, det räcker med att byta ut lampskärmen.
Sen har min mormor och morfar, "lillebror" och alla heliga statyer fått en hylla på samma ställe. Förut så hade hon i olika hörn av rummet... väldigt jobbigt att gå fram och tillbaka med rökelser osv.

Mitt thailändska smeknamn är "Fah" som betyder himlen och blå så passar det ändå in. (skämt)

Gillar

Kommentarer