En liten men fyllig årsresume

Don't forget the translate on the right 👉

Det känns som att året börjar rundas av så smått nu och det görs med flaggan i topp för mig, tycker jag iallafall. Jag har verkligen upplevt överraskning efter överraskning under 2017. Inte nog med det så har jag fått utmaningar i år som låtit mig att växa som person, har fått upptäcka saker som jag trodde att jag inte var bra på. - min konstnärliga sida får jag tacka min biologiska far för, då han var byggare och byggarkitekt. I början av året var jag lite osäker men efter en massa ritningar så börjar jag känna mig rätt nöjd och kanske ändå vill satsa på en karriär som inredningsarkitekt. Något som jag gått i månader och tänkt på om jag ska fortsätta eller inte. Jag hade mål för i år och det var att andas och bara leva i nuet, det gjorde jag i början men sen stötte man på känslosamma grejer att det inte gick att leva i nuet. Men det vände sen och man har rest ganska mycket och varit på massa äventyr.

Det har verkligen varit ett år av massa flygningar. Årets första flyg gick till Göteborg där jag fick spendera en helg i Januari med Oscar.

Den helgen kan ni faktiskt kolla på här

Efter den helgen så vart det lite små stress med att hinna tjäna ihop pengar på kvällar och helger samtidigt hinna med alla uppsatser och stora projekt. Hela tre månader med stress fick man äntligen unna sig lite med en resa till Barcelona och oj vad kär jag vart i den staden, inte bara det utan rätt mycket ögongodis runt omkring. En vecka med Ajat och nu kan vi eller alla fall jag alla gator utantill, för vi gick vart vi än skulle. Åkte taxi två gånger och det var från och till flygplatsen. Hade verklige tur med vädret, 20-22 grader och soligt varje dag men så fort vi satte oss i taxin så började det regna.

Även fast vi hade hur underbart som helst får vi ju inte glömma vad som hände i Stockholm, hade precis tagit oss en Mojito och en bit mat vid stranden och när vi väl gick för att få våra naglar fixade så plingade det till i telefonen och hann bara läsa rubriken på Aftonbladet, struntade helt och hållet i naglarna (ni som känner mig vet hur viktigt naglarna är för mig) och sprang ut från salongen för att få tag på familjen hemma. Den känsla man får i kroppen när ingen svarar tills de faktiskt ringer upp en efter tio minuter. - ville för stunden bara boka första bästa flyg hem! ❤

Hela våren gick och nu kommer vi fram till den delen som jag faktiskt är mest överraskad av. Ni som har följt mig har fått läsa mycket om mina dagar och så har ett namn dykt upp nästan varje dag eller varje vecka iallafall, det är ingen mindre än Oscar. Vi har känt varandra i nio år, gått i samma skola och klass förut. Men vi har aldriiiiig varit med varandra så här mycket förut. Så mycket tid har jag inte gett honom, vi brukar ses kanske 10 gånger på ett år. Men i år... hela fem veckor utomlands tillsammans med hans familj och ensamma.

En vecka i Marbella med familjen innan jag och Oscar flög vidare till mitt hemland.
Han skulle ha fått följa med för några år sen, men det blev aldrig av och vi bröt vänskapen lite när vi väl började på gymnasiet osv. Har fortfarande inte kommit på hur vi fick kontakt med varandra igen.. känns som att den gåtan kommer aldrig blir löst.

En hel månad i Thailand med så mycket äventyr i 10 olika städer, så mycket skratt och lite bråk på vägen men det var jag redan beredd på. Att mina föräldrar kan låta mig åka iväg ensam med honom när dom vet hur jag är... Jag och Oscar är som eld och vatten, han kan göra mig galen och jag vet att jag gör detsamma för honom. Två olika planeter, olika stjärnor. Men det är inget jag skulle vilja ändra. Till slut blir det att jag ändå inte kan var sur på honom.
Jag är ledsen och kan fortfarande må dåligt av att han blev skadad under resan, känner en aning hat från vissa för att jag inte tog hand om honom så där bra.
Denna sommar var verkligen blod, svett och tårar, genom kyla och regn också.
Fatta då vilket band vi egentligen har. alltså Wow!
Går vi in på vårt 10:e år tillsammans eller slutar det här? Det får ni vänta och se i 2018.

Har presenterat resekompis för min släkt och bekanta och det var Oscars första gång i Thailand och om ni missat så tycker jag att ni ska kolla här där han själv berättar i hans egna perspektiv

Trodde faktiskt att Thailand skulle bli vår sista resa tillsammans, var till och med inställd på det innan juli månaden nådde oss. Men vi han med en trip till Grebbestad med min familj i september och Finland november för att fira far min. Denna höst har jag verkligen gett all min tid till denna grabb att ja inte haft någon tid att träffa min risplockare Poppe, inte träffat Valentina sen jag lämnade av henne och hennes syster på flygplatsen i september, hittade en liten lucka nu till att träffa Ajat förra veckan och vi som ändå bruka ses varje vecka. Mina fd kollegor som jag brukar träffa har jag heller inte haft tid att träffa. Ni borde niga och bocka för Kungen Oscar när ni träffar på honom på gatorna för att han lyckas få det mesta av mig och min tid i år.

Hade tankar om att ta bilen ner till Frankrike till nyår, men blev tyvärr inte det pga släkt och andra saker på vägen. Så hemma i Sveariket och näst sista dagen på året ska spenderas åt lite träning, strykning av kläder och städning sen får vi se vad som händer mer.
Med andra ord; go' fortsättning familjen, släkten, vänner och kollegor ❤

Tack och Hej 2017. För allt du givit och lärt mig. Med rätt inställning och fokus kan absolut allting gå sin väg. Hälsa 2018 att jag är redo.

Gillar

Kommentarer