En vecka av ätande

Har pendlat mellan jobb, hem och alla nära och kära, självklart så ska mat vara i fokus under alla träffar. Så nu ser man verkligen ut som en köttbulle. Får nu frossa i mig mat innan jag tappar all aptit. Vet inte om det är normalt eller inte men så fort jag byter typ av medicin för att behandlingen inte har funkat eller något annat så tappar jag allt ett tag, känner ingen smak och då har man inte lust att äta...

Bara jag eller någon annan också?

Var ledig förra söndag och då var det tårtkalas i Rotebro för Sid som fyllt 11 år.

Inte alls svårt att hålla koll då han fyller dagen innan mig.

Det var en jättefin eftermiddag så vi kunde spela lite kubb och brännboll. Tydligen var det spöregn i andra delar av Stockholm så jag var verkligen på rätt plats på min lediga dag.

- i vår släkt så spelar det ingen roll om barn är med eller inte, det är allt eller inget. För många sport- och tävlingsmänniskor i släkten.

Men kan erkänna att det var kul, har inte kört brännboll sen grundskolan.

Även fast vi träffades på tårtkalaset så bestämde vi en träff under veckan. Tilda (kusindotter) är äntligen 18 och jag får äntligen bjuda på ett glas. Vilket jag har sagt sen mars månad, så sex månader senare blev det bubbel. Och det gulligaste var presenten som jag fick.

Såklart vart det italiensk på Italiano som ligger på Nybrogatan

Vart så mätt och det ända jag tänkte på när jag var på väg hem var "Hur ska jag orka frukost om några timmar?"

Det var verkligen tätt inpå men jag vill ju såklart träffa så många som möjligt på mina två lediga dagar som jag har i veckan.


En frukost på Haymarket med Malin och Helen. En väldigt sen födelsedagsfirande för mig som fyllt 24 och Malin som fyllt 25 (ett år och sex dagar mellan oss)

- Ja det var frukost för tre och inte 30 personer.

Jag tackar Nacira ännu en gång för frukosten och vi var verkligen sist ut.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer