Fall efter Fall

Det som stod på vår eller rättare sagt min "att göra lista”i Åre var Ristafallet och Tännforsen. Vilket vi började med direkt efter frukosten. Och vi gjorde rätt i att åka tidigt för när vi var klara vid första fallet så var det fullt med bilar vid parkeringen.

Vattenfall har ju blivit vår grej sen Island, antar jag. Så nu blir det väl dags att söka upp fler att besöka. Får jag då åka till vattenfall utan Oscar i framtiden?

Jag tänker att ni får se Tännforsen i Oscars vlogg, håll ut för den kommer om några månader typ. För han har alldeles för mycket att redigera.

Efter fallet så åkte vi hem och vilade en stund, eller iallafall Oscar medans jag var på min parallell-resa. En så kallad ensamtid-resa. Solen hade kämpat sig igenom molnen, så det vart en promenad i byn. Det är inte första gången jag är ute på en parallell-resa. Har hänt förut på våra resor, och det är faktiskt helt okej. För min respartner lär ju tröttna på mig annars. Så där fick han space i ca 1h.

Direkt efter middag så vandrade vi upp för backen, jag vet inte hur vi tänkte där. Men fick iallafall inte håll i magen som jag trodde att jag skulle få. Jobbigt var det, speciellt för mitt vänstra knä men den höll ända till toppen. Vackert vid solnedgång så rekommenderas verkligen om man har orken.

Ni kommer få se den här mannen med den röda ryggsäcken i varje inlägg nu. Bara att ni vänjer er helt enkelt.

  • Resor

Gillar

Kommentarer