Fel datum att besöka Örnsköldsvik på


Lämnade Åre en lördag och checkade in på Elite Hotel i Örnsköldsvik, vårt sista stopp och överraskade då respartner med en uppgradering som gjordes direkt efter att han hade gått hem efter vår planering av semesterveckan. Större rum med utsikt mot vattnet, något som gjorde honom osäker när receptionisten rabblade upp önskemål och vad som gällde under vistelsen. Rummet var verkligen i min smak. Marmor, svart och mörkt så som min själ. Tack för att man fick sova på den sida där den snygga bordet stod.

Det var nog första gången vi hade lite sol under vår semestervecka , så det blev glass och frozen yoghurt vid viken efter lunchen. Så varmt att glasen började smälta innan jag hann ta en bra bild.

Folk ser oss som goals, men jag har mina skäl till att tvivla på det.

- Vi håller avstånd som det står på skylten så vi är coronasäker.

Som rubriken så valde vi verkligen fel datum att besöka Ö-vik. Speciellt nu i Coronatider, för det var verkligen svårt att hitta restaurang att äta på när det väl var dags för middag. Första kvällen hade vi väl tur men då var det att vi fick beställa och ta med och det blev väl en mysigt dejt ändå i solnedgången. MEN, med stora bokstäver också. Söndagen var ju värst... vi hade googlat uppe på hotellrummet och där stod det att stället som ligger bredvid har öppet men så var det stängt, och där fortsatte vi att googla mot nästa ställe och dörren var då låst när man ryckte i den. Vilket var hur pinsamt som helst, väldigt stelt! Sökte vidare, kom fram och där var det fullbokad. Så tips till er om ni nu ska besöka staden under en helg att boka bord på Mamma Mia. För det finns bara det eller O'Learys som har öppet söndag kväll.


  • Resor

Gillar

Kommentarer