Fina vyer i Åre

Det var mig en lång resa från Orsa till Åre. Tack till Oscar som har kört utan någon paus. Jag själv tycker inte om att köra bil så det har varit superskönt att åka på en road trip med någon som gillar att köra. Även bra jobbat till mig som lyckades hålla mig i så många timmar, det var raka vägen till damernas när vi kom fram till hotellet. Nästan så att jag redan nu bör bära vuxen blöja, om ni inte tror mig så är det bara att fråga min respartner. Tror han kommer säga att jag behöver blöja på blöja.


Iallafall, vi checkade in på Holiday club som ligger precis vid skidbackarna och Åresjön. Här har jag varit under vintern men aldrig under sommartid så det var ju riktigt Wow när vi körde in mot byn där. Så grönt och fint, och jag tror att personen bredvid mig fick ögonorgasm (ursäkta språket).

Vi kom fram rätt sent, bara 30 minuter kvar av incheckningstiden så vi gjorde inte så mycket under den kvällen. Det blev en take-away på rummet, vi hade en mini vardagsrum med soffa, bord och Tv så det gick att äta där utan att det skulle lukta i rummet.

Om ni ska till Åre och äta ute så bör ni ringa och boka bord kanske 1-2 dagar innan. Det var rätt mycket folk i byn och fullsatt på alla restauranger. Men med take-away så får man 15%-20% rabatt på notan.

18 grader ute, men ett bad var ju bara ett måste. Det var skönt med en liten wake-up bad. Även på kvällen också när temperaturen var 11.

  • Resor

Gillar

Kommentarer