Fjortonde maj

Godmorgon på er!
Dom senaste dagarna har det varit tidiga morgnar, extra tidigt idag för att hinna med att hämta hyrbil, sen lämna in vår egna bil på verkstad och sen stress till tandläkaren i stan. När jag väl kom fram och hade anmält mig i receptionen så hänvisade hon mig att vänta i väntrummet. Men efter fem minuter så kom det in en akuttid för läkaren som skulle ha mig så då har jag fått en ny tid till imorgon.... hur segt är inte det? Så typiskt när man ändå planerat in morgonen och förmiddagen. Så här sitter jag nu på EspressoHouse i Fridhemsplan. Hade en privattandläkare i Solna som vi i familjen gick till men dom har flyttat och kände att det blir för långt att åka ända till Täby för just tandläkarbesök. Förut var jag hos tandläkaren varje månad då jag hade tandställning, sen behövde jag inte vara där så ofta länge.. Det var två år sen jag var och gjorde en basundersökning och tänkte att jag nu skulle passa på att gå på undersökning, fixa det som ska fixas. Om det nu behövs... Får nu passa på då jag blir 23 i år.. För nästa år är det inte gratis längre.

Har hänt väldigt mycket under veckan och har jobbat under helgen så har inte haft tid att skriva. Men nu är jag fri från jobb i många dagar och har inte så många planer för veckan och det känns väldigt skönt. Igår träffade jag Hezel på eftermiddagen, åkte till Barkarby för att köpa taklampa och en matta men de blev rena shoppingturen... så någon tusen kronor fattigare nu.. inte bra. Men kan säga att jag gjorde ett köp som jag verkligen vart nöjd med så det känns mer än ok i plånboken. Sitter och väntar på Oscar som just nu jobbar (slutar typ snart), min nya shoppingkompis ska hjälpa mig att hitta en jacka. Poppe har aldrig tid över längre så Oscar har ersatt honom..

För att inte göra inlägget för lång så kommer jag att avsluta här och börja bege mig längs Fleminggatan mot Kungsbron och någonstans där möta upp Knasbollen.

En lampa och en matta och massa små grejer på Ikea. Sen så såg vi att dom hade öppnat In och Finn så det blev smått och gott där också.

Men det som jag mest vart nöjd med är denna produkt, trådlös laddare NORDMÄRKE, och kostar bara 149kr (Ikea)
Har skrivbordet Micke som också är från Ikea. Bordet har redan ett håll på skivan så jag slapp att borra till ett, passade perfekt också.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer