Från Sjukstugan till en lönehelg

Vaknade upp en ledig dag efter att ha sovit sedan halv två, 08.38. Solen sken inte som den brukar göra när jag är ledig, men men. Det har nu gått en veckan sen jag ringde in och sjukanmälde mig på jobbet. Vet inte riktigt vad som hände, men satte mig på tunnelbanan och efter tre stationer så började det bubbla i magen och jag vände hem. Allt jag åt kom upp och jag tömde verkligen magen den dagen. Kändes så mycket bättre dagen efter tills febern knacka på och världens magont. Rena sjukstugan och jag lämnade verkligen inte min del av lägenheten. Pappa Leo fick servera mig dryck o medicin, - Tack farsgubbe!

Vad har jag hunnit med under veckan då? jo, firat denna som fyllde i söndags
En brunch, och kan ju säga att min mage inte alls mådde bra efter den måltiden. Det var super gott men jag var inte alls snäll mot min mage.

Varit barnvakt medan Johanna var på föräldrarmöte, och jag kan nu bocka av att jag har bytt en blöja själv för första gången på en bebis.

Höst pyssel på det

Det har sen varit jobb och en hel dag utbildning igår, vart så trött att jag somnade på vägen hem...
Nu är det dags att ladda in för en jobbhelg, löning imorgon så det lär bli bra tryck under helgen.
Jag har kollat in en klocka som jag verkligen vill köpa, något som jag planerar att köpa nu till min första lön som heltidare typ. Hmm, vi får se hur plånboken mår efter alla räkningar.

Gillar

Kommentarer