Från sol till snö

Godmorgon Sverige eller vart ni än sitter och läser detta.
Kollade av statistiken igår kväll och såg att jag har några läsare i Danmark, Frankrike, Thailand och USA. Tackar (släkten och kanske några andra). Vi fick fyra soliga dagar i rad, härligt! Men just nu när jag väl skriver detta så ser det ut som att det kommer snöa är som, eller kanske regn och inte snö.. Uppe tidigt idag, har lite saker att pricka av. Är faktiskt på väg hem nu, har varit igång sen 07. Vad har hänt med den morgontrötta Suchada? Tror nog att allt vände under den veckan jag hade utbildning från 08 på morgonen samt dagpass som jag fick ta på hotellet.
Så ingen natt människa längre? Jo då, alltid! Född till och vara en nattuggla.

Nä men vad har jag gjort dem senaste dagarna, har inte uppdaterat sen söndags... Så hela söndagen spenderades med Poppe, shopping dag som blev till sittandes på Fridays i KungsträdgårdenKostas kom förbi. Poppe och Kostas har känt varande sen barnsben, gick i samma grundskola och jag fick lära känna dem på gymnasiet.
Sen har man också hunnit med att vara med Ajat under veckan, spenderade dagen i Kungens Kurva. Vi gick runt och filmade/vlogga men det blev pannkaka av allt, det blåste rätt bra ute och man hörde inget av det vi pratade om när vi gick från butikerna. Jag ogillar att filma när jag är själv, vill alltid ha någon bredvid mig.. Så jobbigt det här. Jag är bättre på att utrycka mig när jag skriver än att prata.

Svänger snart in i Sundbyberg kretsen så får nog avsluta, ska förbi Coop och handla lite innan vi parkerar bilen i garaget hemma.

Filmen som blev pannkaka

Gillar

Kommentarer