Fullspäckad helg

Hej igen!
Det är verkligen långa hopp mellan mina inlägg märker jag, men det får bli så helt enkelt. För att tiden bara flyger iväg.
Efter jobbet i fredags så vart det väldigt sent, sååå trött men jag kunde fortfarande inte somna och där låg man i sängen och räknade minuterna när klockan hade slagit lite över 02, men det hjälpte inte. Vilket ledde till en seg lördagmorgon och man skulle spela badminton med Oscar kl 10.00 .... och jag vaknade typ 5 minuter innan han kom o hämtade mig.... hur taggad var man då? USCH! Efter det var det stress mot söder för att fira en liten söt tjej som fyller 4 just idag.

(Jättedålig på att ta bilder nu för tiden, har inte min kamera med mig längre)

Mot kvällen kom Oscar över för lite middag och fotboll och massa mys (alltså han och hunden då). Jag får ju ingen kärlek längre.

Igår vart det lite adventslunch med släkten på Rosendal, efter två ägg ägghalvor och några små bitar fisk så vart man väldigt mätt och för dessa grabbar så vart det all in på choklad.

Dags för mig att ta ut Tarro så att han får springa av sig innan jag åker och lämnar av pappa och sedan vidare till jobbet.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer