God fortsättning

Tänk att solen sken under dagen och snön föll julafton kväll.

Nu får vi se om barnen kan åka pulka imorgon, och hur länge det vita varar för det ska bli plusgrader igen. Det står redan en stor snögubbe som tre barn var ute och byggde på gården i eftermiddag.. Stod ute på uteplatsen och kollade på och kallt var det.

Sist jag skrev så var jag sjuk och jag fick gå tillbaka till jobbet och jobba sex pass innan jag gick på julledighet, så nu är jag jobbfri fram till 2 januari 2021. Känns så långt bort för jag hade verkligen saknat mina kollegor efter så lång tid borta. Och här får jag passa på att tacka Erika igen för julklappen, älskar jobbet för att ha givit mig så omtänksamma kollegor och kompisar.

Har också fått spendera tid med tanterna Hezel och Rebecka, adventsmys med middag och ännu en middag på söndag. Längtar även fast jag har varit i matkoma sen igår.

Det enda julfeelingen Kungsträdgården gav oss i år, hoppas jag kan åka utomlands för lite mer julstämning än det här.

En uppesittarkväll, där jag satt och gäspade igenom hela kvällen. Klockan ringde 04.00 den dagen för det var sängbyte på jobbet så jag höll på att somna lite under reklamen. Orkade inte riktigt till midnatt, och jag somnade på 2 minuter enligt appen. - ni som känner till min sömnproblem ni vet att det aldrig händer.

Så mycket mat på tallriken igår så att vi hoppade över dessert och än har vi inte ätit den.

Pappa Leo är van att laga mat till mer än fem personer så nu har vi julmat en vecka till. Och när börjar man tröttna på julmaten? Jo efter andra dagen.

Vart ni nöjda med era klappar i år?

- Jag har inte fått alla klappar än men jag är så mer än nöjd med det jag har fått hittills samt att jag inte ville något annat än att ha mina nära och kära friska och välbehållen.

Nu ska jag ta mig ett bad och ta hand om mig själv under mina lediga dagar och träffa alla som jag kan under mellandagarna på corona säker sätt såklart.


Ha en fortsatt Jul!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer