Goodiebox = Me time

Har varit hemma idag och verkligen tagit hand om mig själv.

Något som jag inte haft tid med under november månaden och en box med produkter till en själv varje månad är verkligen en lyx när man inte har tid att åka och köpa det i butiker.

I månadens box var det fokus på ansikte, lite naglar och hår samten palette med ögonskugga.

Men jag har faktiskt några favoriter som man har fått under året

Scrub för läpparna och ansiktsmask från La Rosée

Läpparna blir verkligen mjuka och lena efter användning, den smakar verkligen citron. LOVE IT!

Och jag blev förälskad i ansiktsmasken, i en roller/stickformat som gör att man inte blir kladdig om händerna. Smidigt och bra. Och man får verkligen är fräsch och len känsla efter att ha tvättat av det.

Ni som känner mig vet att jag har långt och tjockt hår, och det är faktiskt denna Rescue Me flaskan som har mjuknat upp mitt frissiga hår och även en glans på det. Så där har ni hemligheten. Nu har det gått några månader och börja eka i flaskan så det blir att köpa nytt.

- tackar verkligen Goodiebox som introducerade denna produkt för mig.

Dom dagarna jag har truckskorna på under arbetstid så är det verkligen skönt att komma hem och ge fötterna lite kärlek innan läggdags. Så denna blev också en favorit.

Men det bästa av allt är denna. Vi har ju hört att tandkräm torkar ut finnar men den här torkar ut dom 1000 gånger så snabbare. Plus att plåstret är transparent så det syns inte alls när man har den på ansiktet, vilket har gjort att jag har kunnat ha på mig det när jag har varit ute.

Tycker att alla borde få en sån lyx i vardagen så klicka hem första boxen nu!

Goodiebox ← Klicka på länken så får ni 50% på första boxen

  • Vardag

Gillar

Kommentarer