Göteborg

Japp, då har vi landat i Göteborg och har checkat in på Clarion Odin. Kom fram till hotellet 1h innan incheckningen började men tur hade vi denna gång, det fanns ett rum klar för oss. Berättade aldrig vem jag har med på resan, men dem flest av er har nog redan gissat sig fram det. Självklart är det Oscar som jag har vid sidan av, får passa på och tacka för julklappen igen.

Det är fredagen den 13:e idag, men vi har haft tur än så länge. Kan nog säga att det är nog pga min resekompis, när jag har rest med andra har vi alltid fått vänta på att få checka in, missat något eller gått fel osv.

Iallafall, tog oss en bit mat så fort vi hade lämnat av våra grejer. Jag hann inte med någon frukost idag så höll på att tappa humöret, inte nog med det så har jag inte sovit så bra heller. Vaknade upp var 30 minut, så jag hoppas på att få lite mer sömn under helgen. Har sedan strosat runt på gatorna, varit inne på NK för att åter igen spanat in en mössa åt Mr, men nej... Han har nu gett upp och det är ändå inte så många veckor kvar av vintern.

Här har vi verkligen en turist på hög nivå
Ena kameran är till för och filma och den andra för fotografering.
Kommer komma upp ett klipp på Oscars kanal snart
https://www.youtube.com/channel/UCEOlQxf9KrYjvuigvhEiBnQ

  • Resor
  • Nära Stampen, Göteborg

Gillar

Kommentarer