Hej 2018

God morgon? God förmiddag? eller godkväll?
Det är en ny vecka, ny månad och nytt år.
För mig blir det iallafall go'förmiddag då jag har varit vaken sen 08.50. Hur bakis är ni idag? Själv tillhör jag den gruppen som inte är bakis trots att jag drack inatt efter tolvslaget. Har inte druckit alkohol på flera veckor, månader men igår vart familjen splittrade och ensam hemma vart jag och det stod flaskor kvar på köks bänken så. När det ändå är nyår så vart det "varför inte liksom". Kom hem efter att har varit ute för att se alla fyrverkerier och sedan hem för att byta om, efter en halvtimma var det bara att byta om till pyjamas och sitta framför tv:n och kröp under täcket vid 04 tiden.

Vaknade upp hur pigg som helst så gick ute i regnet för en springrunda och satan i gatan... så skräpigt det är överallt. Lite fuktig i håret och vill bara hoppa in i duschen nu, men får vänta några minuter till då jag har fått höra att man inte ska duscha när man är kall, så det blir perfekt att skriva ett inlägg nu tänkte jag.

Jag har direkt inga mål för 2018 men jag kanske ska fortsätta med de som jag hade för 2017. Men ETT löfte är att jag måste lära mig att säga nej.


Matchade med lite glitter igår med far.

Löjromstoast// Gratinerad hummer// Hallon mousse

  • Vardag

Gillar

Kommentarer