Hej Oktober

Bloggtorsk deluxe var det här, och nu går vi in i en ny månad så tvingade mig själv att sätta mig ner nu för att skriva lite innan det blir dags för att hoppa in i varma duschen. Sist jag skrev så var det en kväll innan vårt sängbyte på avdelningen och efter det har jag mått väldigt dåligt så lite av en anledningen att jag inte orkat sitta framför en skärm alls. Belastade axlarna för mycket vid lyft av sängar att det skakade nacken och huvudet också. Hade ont i vänstra huvuddelen i flera dagar, till slut orkade jag inte med smärtan längre så fick besöka en läkare. Fick tabletter och så fick mor massera lite och några dagar var det inget som låg i klämd längre. Tänk att man bara kan trycka lite på olika punkter i kroppen och all smärta försvinner.

Har inte bara jobbat, utan hittat lite tid för att umgås med vänner och familj också. En catch-up på Brödernas på Kungsholmen med hamburgare som varmrätt och en nutellapizza till efterrätt, beställde då in i barnsize för att dela på det. Om det där var barnstorlek så undrar jag hur en normalportion ser ut. Super gott och servicen var topp!

När kylan smyger sig på så har det varit mycket mys med bamsehunden, som faktiskt tar upp hela min säng. Men det gör inget för det blir varmt och skönt för min del, vilket Tarro inte alls tycker om. Så fort det blir för varmt så går gan och lägger sig på golvet istället. Om han nu ska med oss till Thailand någongång så är ett rum med AC hans favorit plats tror jag.

Det har nu städats, tvättat och nytvättade sängkläder är ju bara mys! Vill bara krypa ned men först en varm dusch som jag nämnde tidigare. Handlat för veckan, shoppat och allt annat som stod på dagens schema.
Känner att jag nu är redo för resterande av jobbveckan med lite möte imorgon och ett 06-14 pass på fredag.
Jobbade helgen som var och helgen som kommer är jag ledig så hoppas himlen är snäll mot mig.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer