Hej sommartid

Det har verkligen varit mycket nu senaste veckorna. Pluggandet och jobb har tagit mycket av mina dagar att jag inte hunnit med att uppdatera här, och under mina 2 lediga dagar har jag bara inte haft någon lust då kroppen har varit trött. Men ikväll har jag inte så mycket att göra så tänkte varför inte skriva något.

Vårtermin är verkligen en stressande period, något som ni alla har upplevt eller kanske får gå igenom nu som student. Har hela 11 veckor kvar och jag har redan drunknat bland böckerna, efter påsk när det närmar sig sommar så kommer det ramla in mer uppgifter och jag är mer än beredd på det! Dagarna har gått så fort att det har hunnit blivit sommartid här i Sverige, trots kylan...

Som sagt så har man jobbat rätt mycket och har inte direkt kunna umgås med vännerna eller hittat på något annat. Det känns superbra och jag är nöjd med arbetsplatsen och till sommar ska jag börja jobba 100%. Så denna sommar kommer jag vara på hemmaplan och inte på resandefot. Men septembermånad ser ändå lovande ut. Var nu ledig under helgen så i lördags blev det en frukostdejt på Scandic Haymarket med Oscar, och lite shopping på det också. Fotboll på kvällen och i söndags var det en mor och dotter dag.

Det är påsk om några dagar, jobbar hela påsken. Det suger inte alls för det är bra med pröjs då. Vart och hur firar ni påsk?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer