Helg efter helg

Ledig lördag och söndag som var, och även igår o dagen innan. Så idag börjar jobbveckan och vädret ska inte vara på topp som igår så det är helt ok för min del att jobba.

Jag skrev ett inlägg igår som bara försvann innan jag hann lägga upp det, och känner att nej jag orkar inte skriva om allt efter att ha suttit vid datorn i en hel timme.

Det är fredag idag och alla hypear verkligen alla hjärtans dag fortfarande. Vilket i mina ögon är överdrivet! Varför ska man visa mer kärlek just idag när man kan göra det alla dagar i veckan?
Under hela veckan så har det frågas om vad jag har för alla hjärtans dag planer. Well, min plan är att åka till jobbet, göra mitt, åka hem och bara ge mig själv uppmärksamhet. Det funkar det med!❤️

Attpropå egentid, natten till onsdag så var jag uppe hela natten i min ensamhet och kollade på dokumentär om mord och brott. Då kom jag på att min holländska Eva sagt att jag borde kolla på Kalifat på SVTplay. Det hände så brutala saker att man inte kunde sluta, avsnitt efter avsnitt och så kom man fram till sista när klockan slog 06.30.
-bör ses om man är intresserad och vill veta hur allt har gått till. Och så lär man att det är skillnad på Islam och att vara muslim.

Har inte enbart suttit inne och kollat på dokumentärer och serier, solen sken igår så då fick man passa på. För om jag kunde vara ute vid Flottsbro och gå upp för backen med Tarro och Oscar när det var kallt och lerigt så är det självklarhet att vara ute när det är bra väder ute

Ser ni vilka bilder som är tagna av Oscar? Ja, självklart ser man det

Har också stått och lagat Veckans matlådor: pestokyckling, bolgones och Vietnamesiska vårrullar. Det är färska vårrullar så inga som jag kan frysa, så dom får jag rulla den morgonen jag ska ha det. Nu börjar jag få slut pappa idéer. Tips på matlådor? Något som går att frysa såklart. Vilket potatismos går bort för det blir inte bra att värma fryst potatismos....

Gillar

Kommentarer