Hög på frisk luft

Det tog mig en månad att våga mig tillbaka till denna sidan.

Inte direkt "nu är det dags att skriva av sig" men nu när kroppen inte vill sova och jag inte har något annat för mig, så varför inte. Vart och hur ska jag börja?

Nå, jag tänker absolut inte skriva en hel krönika om hela Corona grejen. Bara lite besviken då jag faktiskt gick på semester i fredags, hade planer men Danmark stängde sina gränser långt innan. Thai Airways har stoppat alla flighter till och med 24:e oktober 2020, så ni håller jag tummarna att allt blir bättre till nästa månad så att min november månad i Thailand är safe. Även en period av irritation för att jag inte kunnat fixa mina matlådor som jag brukar göra, för att människor helt plötsligt fick panik och skulle handla upp allt i mataffärer. Grattis till er som köpte 17.000 toalettpappersrullar. Jag har en rulle i badrummet och det funkar utmärk!

Det har varit brist på energi dom senaste veckorna. Med väldigt dålig sömn och massa huvudvärk, som faktiskt är kvar i skrivande stund. Den är som värst när mörkret faller och snart ringer jag husläkaren på hopp om att få hjälp. Har väntat just på grund av situationen med Corona. Jag kan förstå att man inte riktigt prioriterar en liten huvudvärk i dagens läge.

Jag har nu haft en och två selfcare dagar där kroppen har varit i fokus. Hemma-spa, promenader och en liten typ av bergsklättring (nästa gång plan mark Oscar!). Spenderat mycket tid inomhus, så man vart rätt mosig av frisk luft.


  • Vardag

Gillar

Kommentarer