Höga Kusten - Skuleberget

Probably one of the most painful hikes ever, but it was worth it

Vägen upp till Skuleberget var verkligen jobbigt. Det tog kål på mitt vänstra knä, jag ville gråta av smärta men det hade varit för pinsamt om respartner såg det. Så istället fick han se den svetten som rann på pannan. Helvete vad varmt det var den eftermiddag, tur valde kort byxor men samtidigt så borde jag kanske ha tagit långa ändå. För nu har man verkligen hemska ben. Riktiga hemska sommarben. Rena prickig korven, mygg och insektsbett. Usch! Vill inte ens titta på dom benen jag har just nu.

Det var inte roligt att gå upp för en sådan brant och stenig slinga. Vi mötte på väldigt många som var på väg neråt, som vanligt går vi emot strömmen vilket var skönt för mina knä skulle definitivt inte klarat av det där. Och ni tänker ni säker " varför är hon iväg och vandrar med dåliga knä?" nå Jag har haft problem den flera år tillbaka, har sökt hjälp tre gånger men den åker alltid ut ibland. Så för mig är det ingen ide att försöka fixa den en fjärde gång. Men med Oscar bredvid mig så vet jag att jag klarar av det här ändå, för jag gör och klarar av allting med han.

Alltså kolla utsikten!

Och hur smutsiga skor får man ha?

Kan ju berätta att det var väldigt många som vi träffade på som inte alls hade passande outfits och skor för dess miljö.

- om ni kollar på mitt vänstra smalben så ser ni lite av bettet.

Den här dagen var det en jag och min flaska resa

Gillar

Kommentarer