Ingen är perfekt

När jag är nervös jag har den här saken, ja, jag pratar för mycket. Ibland kan jag bara inte kan stänga min mun. Det är som om jag behöver berätta för någon, någon som vill lyssna och det är där jag verkar strula till det. Ja, jag glömmer konsekvenserna. För en minut där förlora jag mina sinnen och i det ögonblick som min mun öppnas börjas orden flödas. Men jag menade aldrig att såra dig, jag vet att det är dags att jag lär mig att behandla de människor som jag älskar som jag vill bli älskad. Detta är en lärdom.

Jag hatar att jag svek och mår dåligt för det. Antar att karma kommer tillbaka för nu är det jag som är sårad. Hatar att jag fick dig att tro att det förtroende vi har är itu. Säg inte att du inte kan förlåta mig, för ingen är perfekt.
Om jag kunde vrida tillbaka tiden, jag lovar att jag aldrig skulle ha gått över den linjen. Jag borde ha hållit det mellan oss, men, nej, jag gick och berättade för hela världen hur jag känner mig. Åh så sitter jag och inser med dessa tårar falla från mina ögon att jag måste ändra om jag vill hålla kvar dig för evigt. Jag lovar att jag kommer att prova.

- utifrån denna dagbok har jag en annan bok som jag har vid sängbordet, där skriver jag oftast ner mina tankar och citat om nätterna. Speciellt dem nätterna som är långa, där man sitter uppe för att man inte vågar sova eller har mycket som händer runt omkring. Senaste tiden har det bara varit pga ilska, irritation och mycket oro. Rädd för att någon ont ska hände medan jag ligger och sover. Inatt går jag bara igenom vad jag har skrivit i boken dem senaste veckorna och inser en massa saker. Satt och grät när jag väl skrev ner meningarna men nu små skrattade jag lite åt det. Så nu ska jag prova att ändra på mig, för att inte skriva ner negativa tankar och historier.

  • Tankar

Gillar

Kommentarer