Ingen söndagsångest

Vilken dunder helg!
Min helg fortsätter även fast det är måndag om några timmar, långledig till lördag. Sååå skönt!
Tänkte verkligen bara att ta det lugnt den här helgen, planlös helg duger också. För satan i gatan vad jag har varit trött. Kroppens förstörs verkligen när man vaknat upp 5-6 gånger varje natt sen en vecka tillbaka. Det är så mycket bekymmer att jag snart inte orkar med mig själv. Så värdelös.... Men iallafall
Dam-VM matcher på tv:n igår och glädje när Sverige vann mot Tyskland.

Idag vaknade man av snap från Poppe vid 09 tiden, i mitt huvud var det att något måste vara fel. För Grabben går inte ens upp innan klockan slagit 12 på helgerna när han har jobbat på Colloseum kvälls/nattid. Men han skulle skjutsa sina föräldrar till Arlanda och hade resten av dagen ledigt. Och en dag med bästis säger man inte nej till, speciellt inte nu när jag faktiskt behöver någon som lyssnar. Nästa vecka går båda på semester så hoppas vi hinner ses lite oftare istället för var tredje månad.

Blev först lite mat i Solna, för ingen av oss hade ätit frukost.

Vi skulle ut till Drottningholm, men så såg jag att Johanna och barnen var ute och badade vid Nockeby. Så vi hoppade in i bilen och åkte dit. Så nu fick barnen känna till min bästis också.
Kan ju säga att vi för en stund såg ut som förvirrade föräldrar när Johanna och hennes kompis behövde gå iväg lite.
Två barn i vagnen som sov, Poppe passade Addis och jag fick springa efter Alexis.​​

  • Vardag

Gillar

Kommentarer