Inhale the future, exhale the past

Gookväll på er!
Hur mår ni ute i kylan eller vart ni än befinner er?
Själv har jag spenderat ännu en dag i stan, men inte med syster idag utan Oscar. En nu mera bekant/främmande i mina ögon, nej skoja bara. Min livspartner, resepartner som blev till en vanlig vän helt enkelt. (kärlek som blev till hat som blev till förlåtelse). Har känt varandra sen många år tillbaka, gått i samma skola, samma klass och växt upp med varandra så ingen kan nog bryta det band som vi har. Jag erkänner att jag inte velat träffas på veckor/månader för att jag trodde att det var bäst så för oss, men jag hade tydligen fel om det med.

Sometimes two people have to fall apart to realize how much they need to fall back together

Iallafall, det blev ett stopp på Media markt först. Ska ha en ny kamera och jag har lite beslutångest, har suttit i veckor och jämfört massa kameror och har nu bestämt mig för antingen en Canon G5 X eller Sony A5100. Vill inte ha en systemkamera längre utan vill bara kunna ha en i min lilla handväska hela tiden, som jag då bara kan plocka fram och stoppa ned och så när jag är ute och går bland gatorna. Nu har jag bara tagit bilder via mina Iphone då jag gjort av med både systemkamera och kompaktkamera som jag hade. Till sommar så ska jag ha en GoPro eller någon slags action kamera, jag längtar redan att få visa mina destinationer i vår/sommar. Det vart ytterligare ett stopp på ScandinavianPhoto, yes mycket kameror vart det idag. Skönt att man då hade mästerfotografen med sig, som faktiskt gick runt med en i handen hela tiden och Vloggat. Så det kommer komma ett klipp från dagen snart.

Jag ska få göra om systers lägenhet ju, så har funderat länge på färg och allt och har nu fått hem lite färgkartor. Gått runt och kollat på textil och inredning och fått lite inspiration från dagen.


CHECKA GÄRNA IN!!

Oscars instagram

Klicka på bilden för att komma till hans instagram

  • Vardag

Gillar

Kommentarer