Inlägg utan rubrik

Snön faller i skrivande stund och jag har haft tur denna månad med att ha fått kanon väder under alla mina lediga dagar, förutom idag då. Men det är helt okej, då jag bara har en massa ärende under dagen. Två läkartid inbokad och lite små fix av grejer. Få se om jag hinner med att klippa håret också, för det är verkligen ett måste. Nu når topparna svanskotan och det börjar bli tungt, även fast jag tappar mer än 100 hårstrån om dagen. Jag lämnar DNA vart jag än går på jobbet, tur det bara är ca 30 personer som vet vems hästhår som ligger där på golvet. Men vad vet jag, resterande 900 kanske också vet att det är mitt😳

Det har inte hänt så mycket sen jag skrev sist, bara massa jobb och badmintonspelande. Vart lite uppehåll på spelet då pollensäsongen drog igång och det knockade Erika först och sen mig, sängliggande, med en rejäl snuva och massa näsblod på nätterna för min del. När det blåst som mest ute så har ögonen bara runnit men inga svullnader.

- tips till er som har mediciner, nässpray och ögondroppar och känner att det inte hjälper: BYT! inte bara märke utan innehållet av tabletten också.

Från början hade jag bara Clarityn och året efter vart det sämre och då fick jag på recept något som också innehöll loratadin. kände ingen skillnad så året efter det fick jag ett recept på mediciner som innehåller fexofenadinhydroklorid. Finns såklart receptfritt på apoteket också.

Snöflingorna blir bara större och större och det är snart dag för mig att ta mig till nästa destination. Typiskt att jag då inte tog med mig en paraply för det regnar ju också, däremot har jag gummistövlar som jag kan gå i pölar med. Hugger till i ryggen så fort jag böjer mig ner så det var enklare att ta på sig stövlar idag. Dags att knäcka till kroppen lite så jag orkar lyfta sängar nästa onsdag.Gillar

Kommentarer