Inlägget utan Rubrik

Hej from no where.

Hade ju planerat in så många inlägg sist jag skrev här den 6:e mars men så hände det en olycka dagen efter och jag fick lämna in min dator på service och igår fick jag ett sms där det stod att jag kunde hämta. Så hela 18 dagar har jag varit utan dator, vad hemsk! Nej, inte riktigt.. för mobilen har ändå fungerat som min dator. Har försökt att uppdatera från mobilen men det är så krångligt.

Så vad har hänt under tiden? Jo har flyttat tillbaka till basen på Kungens kurva, har jobbar sex helger i rad och det kändes i kroppen. Det blev så skönt nu när jag fick vara ledigt nu helgen som var. Många utekvällar med massa mat och drinkar, personalfest på Munchenbyggeriet (utsikten var nice).

Blivit galen på månad, men det är så varje år så borde egentligen vara van med att ena dagen måste man gå i vinterjacka och dagen efter så går det bra med den tunnaste jackan man äger. Ena staden snöar det och efter 30 minuter så är det +10 grader. Men nu hoppas jag på att jag snart får hem mina nya vita sneakers som jag får inviga direkt utan att behöva vänta för att snön knackar på en sista gång för säsongen.

Från terassen på byggeriet

Middagsdejt med Ajat på Un Poco

Frukost med syster Jeanette på Broms, deras avokadosmörgås är dröm

Gillar

Kommentarer