Internationella sömndagen

Godmorgon på er!

Solen skiner och som rubriken lyder så är det internationella sömndagen, då får man passa på att ta sovmorgon. Jobbar inte dag som igår så ställde inte klockan när jag gick och la mig igår... Men, jag vaknade ändå runt 05.45 tiden. Vänt tillbaka på dygnet men nu återgå till kvällspass, så dags att bli kvälls/nattmänniska igen.
Det är inte sömndagen utan St. Patrik's day också, för några år sedan hade man grönt på sig och drack grönt öl. Men idag tänker jag bara ta det lugnt och ladda in för lite spring ikväll. Fick som sagt prova på en dag pass på hotellet, fick springa runt uppe i blanqetten/konferens. Hade helt glömt bort hur det fungerade i den avdelningen. Det kändes som att gästerna skulle äta och dricka hela tiden. Man va igång hela tiden och kunde göra sakerna i lugn takt, så det var jätteskönt. Så ja, där fick jag prova på en 9 to 5 jobb.

Nu försvann solen också, men det ska vi inte deppa för. Dags för frukost, medan en kille är runt i lägenheten och sätter upp larm runt dörrarna. Det planeras att familjen ska bo utomlands en längre tid inom kort. Ingen av oss vill inte vara i Sveariket under vintern.

Ha en bra fredag och helg!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer