Life is so much better with you

Frågan jag ställer mig själv nu är: var det lättare att komma upp imorse eller inte?

Inget svar till den frågan, men det kändes nog jobbigare idag än igår med tanken på att solen ändå sken. Vem är inte extra trött när måndag anländer? Det är inte torsdag men jag har lite tid över nu innan jag ska hoppa in i duschen och fixa ordning mig inför en dejt med Ajat ikväll.

Helgen har varit extra mysigt då jag fått spendera den med Oscar. Har inte riktigt fått krama om honom så där sen oktober innan jag åkte till Danmark. Han kom förbi "jobbet" förra lördag men det var en hej och hej då stund... och nu har man ändå lovat att ge så mycket tid som möjligt även fast det är fullt upp denna period. Men innan det blev helg så mötte jag upp Valentina vid Mall of Scandinavia, lunch och nagel fix och en uppdatering om vad som har hänt senaste månaden. Kom fram till att vi alltid fixar naglarna när vi ses, varje gång vi ses en salong och det inte är så mycket folk så går vi alltid in. Gjorde bara en förstärkning med Shellac, för mina naglar brukar alltid gå av när man väl står och monterar.

Mot kvällen blev det lite fotboll i Ursvik med knasbollen, inte haft på mig mina fotbollskor sen 2012 så det kändes väldigt konstigt. Men blev rätt sugen på att börja spela igen, så väntar bara på att Valentinas far ska starta ett damlag då han redan har herrlag. Oscar träffade mig riktigt hårt med bollen på min axel/överarm... Satan i gatan vad ont det gjorde och än gör det ont. Var ju lite dumt av mig att stå kvar i målet när jag visste att han skulle skjuta.
Ja, får väl säga att han verkligen lämnade avtryck... gör ont så fort den rörs vid, men som folk bruka säga: kärlek gör ont ibland. (Vände mig åt vänster när telefonen ringde imorse och det blev helt plötsligt att man struntade i alarmet när man kände hur ont det gjorde i överarmen... vems ansikte kom då fram i huvudet den stunden) Smärtan försvann sen när man väl fick mat i magen, väldigt sen middag för min del men för Oscar var det nog ok för att han kan verkligen äta när som helst på dygnet... Som tur så vart lördagens middag inte så sent.

Igår vaknade man till nervositet, gick ut och sprang på morgonen men det hjälpte ju inte. Ju mer klockan tickade så ökade känslan... Helgen avslutades på Friends arena men tårar inombords, tills jag sa hej då till Oscar och stängde dörren till mitt sovrum hos pappa... så ledsen och arg för att vi aldrig fick in bollen och för att det inte blev någon guld på hemmaplan. Nu måste jag gå runt och vara nervös i en hel vecka, inte nog med det så jobbar jag på söndag när AIK möter Kalmar. Vilket inte alls känns bra för mig. Redan nu känner jag att jag kanske inte kommer kunna koncentrera mig på kundernas önskemål.


  • Vardag

Gillar

Kommentarer