Livet just nu - Andas

Det känns som att jag bara uppdaterar bloggen slutet utav veckan. Men nu har jag jobbat sen fredags med en ledig dag i tisdags, så jag var redan trött efter onsdagspasset. Klockan har slagit över 17.00 och jag har "stämplat ut" från Ikea vid skrivande stund.


Det har varit en tufft vecka då kroppen inte har fått den sömn den behöver. Jag har lyckas somna snabbare men det har alltid varit vid samma tidpunkt som jag vaknar upp i panik och nu för första gången erkänner att det inte bara är en känsla utan att det gör så ont att tårarna rinner och det kan på gå i timmar. Jobbar mig igenom smärtan och klumpen i magen innan jag äntligen kan somna om innan dagen gryr.

Så jag ber om ursäkt till er som jag inte har hört av mig till på flera veckor. Om några veckor tar jag semester igen och då blir det nog förbättring med det.

Vad har då hänt sen jag skrev sist? Inget speciellt egentigen, bara pendlat mellan jobb och hemmet, tagit en massa promenader och så har mat försökt att trycka i sig en kött bit då och då för att få upp värde på B12, men usch vad ont i magen man får av att äta kött.

Men det var fettisdagen under veckan och någon hade planer på att göra iordning en trerättersmiddag, vilket jag sa nej till. För då hade jag ju inte orkat äta "efterrätten"

Jag har inte varit så förtjust i mandelmassa och tur att jag har gått och blivit allergisk mot det under åren så ingen kan tvinga i mig det. Samma sak gäller grädde, tål däremot ca 3dl laktos i kroppen. Men jag stoppar definitivt inte i mig vispgrädde.

- Till familjen gjorde jag våffelsemla, kardemumma i smeten, mandelkräm och grädde.

Jag hade på skoj bett om en chokladbollsemla redan i januari, men förvånad vart jag när Oscar hade gjort det på riktigt till mig. Alltså WOW. -Tack Love! ❤️

När man redan var chockad så fick man ännu en sockerchock efter första tuggan... trodde käken skulle lossna på något sätt.

Veckan innan så var jag ute på en lång, lång promenad och då gick jag förbi Lillebrors bageri som ligger i Vasastan. Där stod man i kö för att beställa deras semlor till tisdagen. Hur poppis är inte dom då?😱

- Tackar chefen som tipsade mig om bageriet. Kommer köpa mig en kardemummabulle och sätta mig längs vattnet vid Karlberg när vädret tillåter.

För några veckor sen när jag jobbade så var det fint väder ute, och så fick man se Halo fenomen.

Denna helg så ska det regna... Hur typiskt är inte det? och jag som tänkte vara ute och gå lite längs viken...men blir kanske lite mysigare med en fika eller en brunch med "kusindotter". Är inte kött och blod men vi är iallafall släkt på ett krångligt sätt. Ber mig inte att förklara för då får ni lyssna i timmar.


Nu går jag och sätter mig i bilen och kör hemåt, börjar helgen med att tappa upp ett bar, öppnar boken och sippar söder te.

Önskar er en trevlig helg!

Gillar

Kommentarer