Livet just nu

Nu var det verkligen ett tag sen jag skrev om livet. Det har hänt ganska mycket på en månadstid.
Fullspäckad schema men jag har hunnit med väldigt mycket för att vara jag.
Planerade maj månad mycket väl om man jämför med april, som bara bestod av jobb och jobb och jobb

Jag har nu en mor som är 50 år ung, trots hennes gråa hårstrå överallt så får hon fortfarande visa upp legg på systemebolaget.

Även hunnit med att umgås med människor jag tycker om.

Min kollega och kompis har äntligen fått en kjol som han tycker sån mycket om.
- Creed till Bianca som har sytt. Jag har aldrig varit en kjol människa men jag tror att om det är någon som skulle kunna sy en kjol som passa mig så är det Bianca. Jag väntar på en!

Blivit bjuden på godaste GIN och TONIC. Det var det godaste jag druckit på länge. Kände inte alls av den beska tonic smaken och redan efter den dagen så sökte jag upp flaskan och tittade även andra spännande smaker men då hittar man bara sånt på taxfree (Arlanda och kryssning hemsidor)
- så jag får kanske beställa hem via systemet, vilket blir lite för dyrt men det kanske är värt ändå.

Jag har fått en ny kompis! 😍
Fick en varning men han var jättesnäll mot mig när jag kom in i huset. Sen hoppade han upp i mitt knä och vädrade att gå ner. Direkt importerad från Asien, så jag tror det var den connection han kände.

Har äntligen haft tid att träffa barnen. Adelice har börjat spela fotboll så det blev lite bollspel, och nu känner jag mig verkligen att jag kan hjälpa till med något. Hon dansade balett innan men det är tyvärr inte min grej. Alexis är fortfarande för liten så jag väntar tålmodigt.

I slutet av mars gick IKEA ut med att vi skulle öppna upp en planeringstudio i Bromma Blocks, och jag kände att det passade mig perfekt så jag sökte med detsamma. Blev kallad till intervju under april och i måndags fick jag ett telefonsamtal och dom ville ha med mig i teamet. Stod och skakade, och tur nog kunde jag få ut " absolut är jag intresserad av tjänsten". Var i chock efter det, men sen kom ytterligare ett samtal och helt plötsligt så skulle onsdag, alltså idag vara mitt sista pass på Kungens Kurva. Ännu mer paff, för nu gick det väldigt snabbt. Trodde att jag iallafall skulle vara kvar i kanske två veckor till men nej, snabb flytt här. I dagens läge, just nu, i skivande stund så är jag fortfarande i chock. Efter kl 14:00 idag så tillhör jag inte IKEA's största varuhus längre.

Avslutade med en lyxfrukost som ni ser, bjöd mina kollegor på amerikanska pannkakor och croissant. Också att vi var värda det efter att ha lyft lite sängar mellan 06:00-08:00.
Även en lyxlunch, blev bjuden på sushi och jag kan säga att jag fortfarande är mätt!
- Kommer sakna alla jag jobbat med i huset, men jag har iallfall fått vänner för livet som jag nu vet om att jag kommer umgås med på fritiden. Så tacksam för det!❤️

Nu tar jag en väldigt lång helg, vila upp och sen blir det att sitta bakom bänken igen och anteckna som man gjorde i skolan. Nu ska jag äntligen lära mig kök, och det finns ju såklart massa regler på vad man får och inte får göra vid köksbygge.

Trevlig onsdag kväll (aka lillördag) på er!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer