Mer saker om mig

Precis, namnet är Suchada men hur och vem är jag egentligen?
Dags att berätta lite mer om mig själv för er som inte känner mig. Föra gången fick ni veta fem saker om mig

  1. Är 100% thai, dem flesta tror att jag är halv. Speciellt dem som är från Thailand, de tycker att jag är för blek för att vara därifrån. Föddes i Nothaburi 1996.
  2. Var död när jag föddes, men här sitter jag och skriver detta inlägg ändå.
  3. Älskar att resa och intresserad av språk, lärde mig svenska på två veckor. Det var viktig att kunna säga "kyckling och ris" på den tiden, annars var jag tyst och lyssnade på vad de andra sa. Kunde svara genom nickning eller skaka på huvudet tills man inte vart blyg längre.
  4. Jag var ganska pojkaktig när jag var liten, har mer killkusiner än tjej så jag ville alltid va o bära likadana kläder som dem.
  5. Var med om en bilolycka 2003 i Norrland att jag idag inte vågar sova, eller rättare sagt kan inte somna i något som rör sig. Alltså bil, tåg, flyg, båt osv. Under bilolyckan sov jag och vaknade alldeles blodig så är lite skraj för att sova på resande fot antar jag. Flyger långa sträcker, 12-14h så det blir jobbigt ibland.
  6. Har dålig tålamod, hatar verkligen när saker går långsamt.
  7. Påverkas av det minsta lilla, som vilken människa som helst har jag också känslor. Från att vara väldigt glad kan jag bli ledsen väldigt fort. Fast jag är nog mer irriterad än ledsen, har upplevt mer irritation och hat än att vara ledsen.
  8. Jag vill förbättras, bli en bättre människa. Tex att inte påverkas så mycket som jag skrev på punkt 6. Får finslipa mina svagheter som jag inte trivs med i dagens läge.
  9. Älskar sport, va vore ett liv utan sport? Som liten ville jag prova på allt och det gjorde jag oxå, började med lite volleyboll (vanlig för tjejer i Thailand), blev sedan thai-boxning, med åren vart det handboll, innebandy, ridning, långfärdsskridskor, sista inom sport karriären va Fotboll. Bröt högra fotledbandet, tog mer än ett år att läka.
  10. Är en nattmänniska, är född 17.44 antar att det är därför det känns som morgon för mig under kvällen. Då är kroppen som piggast.

Gillar

Kommentarer