🌾Midsommarhelg🌾

Det kÀndes vÀldigt skönt att komma ut tidigt en torsdag, en avslappnad miljö att jag bara gick runt dÀr pÄ berget och kÀnde mig jÀttetrött. Och jag har sovit vÀldigt bra trots vÀrmen. FrÄn tunga steg frÄn lÀgenheten ovan till ljudet av fÄglar, mycket trevligare att vakna upp till.

Mest sol hÀr, och jag tror jag har brÀnt min panna lite under den tiden man sippat pÄ nÄgra glas vin. För dÄ rÄkade jag glömma solskyddsfaktor i ansiktet.

Midsommarafton kom, barnen och deras morfar fick göra en ministÄng hos oss. Brukar annars vara en stor vid Ingmarsöskola.

Anna bakade en jÀttegod tÄrta (har lÀrt mig att det Àr ok att ta en bit och skrapa bort grÀdden), Àven kusin Louise gjorde en fin kladdkaka, perfekt och ja min mage tÄl inte gluten eller laktos men det var vÀrt det.

Fina slĂ€kten (saknar nĂ„gra i Ă„r)❀

Efter lunchen och fika sÄ var det dags att promenera till Norra brygga för att vinka till WaxholmsbÄten. En tradition sen lÀnge.

Ni som följer mig pÄ instagram sÄg sÀkert den fina piruetten kaptenen gjorde innan han la till vid bryggan.

Det blev vÀldigt varmt nÀr vi kom hem, sÄ dopp i vattnet och öl pÄ det. Tog ett dopp pÄ morgonen innan regnet kom, men det var mycket skönare nÀr solen vÀrmde pÄ.

VÀldigt sen middag, och det var nog mer Àn bara jag som fortfarande var mÀtt efter lunchen.
Grillen tÀndes pÄ och efter det sÄ hade man Àtit för hela veckan som kommer.

Fem-kamp eftermiddagen och jag Àlskar verkligen bilden pÄ "mormor" Gunilla. Har ni sett en 74-Äring Àga ut med gevÀr i handen?

Har nog aldrig varit sÄ snabb pÄ att sÀtta pÄ mig fem plagg pÄ sÄ kort tid som i sista kampen. Med det var fint att se mÀnnen i lÄngkjol.

Satt uppe till 01 och trodde att myggorna skulle gÄ och lÀgga sig, men jag gav upp vid 02 tiden och vaknade upp med bett pÄ fötterna och dÀr jag hade hÄl pÄ jeansen, trots myggmedel. Vad ska man anvÀnda för att slippa all mygg? Snart kommer det bli massa Àrr pÄ benen och fötterna, men jag antar att dt tillhör.

Det var den lÄnga helgen och mini-semester. Har i stort sett legat och sovit hela dagen och jag har verkligen inte brÄttom till jobbet som alla andra har.

Nu blev det mer bilder Àn text, men ni vet hur en midsommarhelg brukar vara pÄ en ö i skÀrgÄrden.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer