Mitt i allt stress

God eftermiddag!

Mitt i allt stressande så har jag nu 30minuter över och jag tänkte passa på att uppdatera lite. Sommarschema har startat igång nu på jobbet för min del så mer extra pass under veckorna. Jobbade under helgen, vilket jag trodde skulle bli kaos med tanken på att det var löning och tråkigt väder ute, men det vart lugna dagar. Skönt men ändå jobbigt för då går timmarna så sakta... långhelg för vissa denna vecka och jag står beredd att det kan bli mycket med tanken på klämdag osv. Tre jobb helger väntas och jag hoppas jag har tur med vädret, att det inte är strålade sol när jag står inne i varuhuset.

Har börjat att träna på på gymmet igen så 1-2 timmar försvinner till det, tiden att ta sig till jobbet och sen hem tar en del, sen måste jag ju också se till att städa den ytan som tillhör mig där hemma och tvätta.. så det kan leda till att jag under juni månad inte kommer uppdatera så mycket.

Har till och med två eller tre paket att hämta hos posten, någon som kan vara min privata ”brevbärare” eller vad man nu ska kalla det för?

Det har varit morsdag men jag har inte hunnit varit med min mor alls, men det får kanske vänta till 12 augusti då det är den thailändska morsdag.

Hur många av er skulle stå och köa till ikea från klockan 09.15 när varuhuset öppnar 10.00, men dörrarna öppnar 09.30 för frukost?

Och nu börjar mina 30minuter extra ta slut...
Dags att hoppa in i arbetskläder och köra kvällspass

  • Vardag

Gillar

Kommentarer