När barnminnen kommer tillbaka

När jag svängde in på vår gatan och sedan körde förbi skolan så kom alla minnen tillbaka, jag blev 4 år igen med kort hår till öronsnibben och en skoluniform som består av ev vit skjorta med blå kjol, vita strumpor och svarta skor.
- kommer ihåg att jag deltog i en dans tävling där vi mötte olika skolor (dagis och förskola är ett i samma här i byn) och jag kom tvåa, har ingen bild på det just nu. Kanske kan visa det när jag är på hemmaplan i Stockholm igen.

Det är rätt så många år sen jag skrevs ut härifrån och det har blivit lite sunkigt, lekparken i skolan såg inte alls så lockande ut. - När vi väl gick där så frågade en utav lärarna vem jag hade som lärare, sa då namn och årtal " Men då måste du vara Phanidas dotter". Lite läskigt att alla vet vem jag är men jag känner inte igen dem eller vet inte vilka dem är. Till och med när vi gick på marknaden så hörde man "där är ju hennes dotter". Men iallafall till saken då, läraren som jag pratade med frågade om jag möjligtvis ville bygga en ny lekpark till barnen och då skulle de döpa efter mig, gulligt sådär. - Hade gjort det ifall jag hade cash.

- Dags och klippa gräset lite?

Rummet till höger, det var där man spenderade sina vardagar som 4-åring

Nu har de mycket mer saker än vad det var när jag gick här, lekte med kottar och pinnar då

Gillar

Kommentarer