När man får uppleva fina ställen med sin skatt

Blev upphämtade på hotellet kl 10.00 igår utav Khå och hennes Mr chicken (heter Gai som betyder kyckling på thailändska). Satt i bilen i tre hela timmar, hamnade i Surat Thani. Aldrig varit där förut, lite konstigt med tanken på hur många gånger jag har varit här i södra delen av Thailand. Första stoppet var någonstans inne i djungeln. Dem hade sökt upp stället på internet och blev besvikna på platsen för att det inte alls såg ut som det gjorde på bilderna.

Körde sedan vidare till nästa stopp som vi faktiskt tyckte så mycket om, "Gamlingarna" har redan bestämt att de ska åka tillbaka och övernatta ute till havs en natt. Khå som egentligen bara tycker om att gå i varuhus än att åka iväg på aktiviteter tyckte till och med om allt som var runtomkring. Alla blev helt paff helt enkelt. Vart hamnade vi då?

Vi åkte longtailboat genom Khao Sok Nationalpark där vi flöt i Ratchaprapha Dam och nu kommer frågan... Hur kan jag aldrig har varit här förut? Speciellt när jag ändå varit här under högsäsong flera gånger när vädret är på topp... Nu var det mest molnigt men om det hade varit klar blå himmel det skulle vara perfekt, men det var ändå mer än perfekt för att man fick uppleva allt de där första gången med sin resekompis och gamlingarna också förstås.


Oscar har vloggat så ni kommer få se allt i rörande bilder också inom kort

- Vadå reklam för Oreo?

Så här bor man där ute

(bild lånad från google)

Finns boende i olika klass. billigaste kostar 500 THB/Natt och dyraste 20 000 THB/Natt
Men då är man verkligen fast där, finns inte 7-eleven i varje hörn direkt.

Dagen avslutade på marknad inne i Krabi Town, alltid en weekend market på kvällen. Vart så slut efter allt att man somnade direkt man kom tillbaka till hotellet att jag inte orkade skriva igår om dagen. Borta hela 12 timmar igår.

  • Resor
  • Nära Ao Nang, Mueang Krabi District, Krabi , Thailand

Gillar

Kommentarer