Näst sista månad av året

Som rubriken så är vi inne i nästsista månaden och om några dagar är det december... nu går det fort hörni.

Julpynt överallt och även julgranar har plockats fram för försäljning , lite för tidigt för granarna lär torka till julafton. Eller? hur håller man den levande länge inomhus?


Iallafall, det var verkligen ett tag sen jag uppdaterade men det har varit alldeles för mycket jobb men nu har jag checkat ut från jobbet och det blir en lång lång lång helg. Tog min resväska och med 800m gångavstånd till Bromma flygplats så har jag checkat in för att åka söder ut. Har längtat efter att få flyga någonstans och jag har för många semester dagar så jag tar ut lite nu och så får vi se vad som händer innan april. Det är boarding om en halvtimme så jag behöver göra något för att döda tiden.

Men bilder säger ändå mer än 1000 ord så detta inlägg kommer bli en bildbomb från november månad.
Sen lär det dyka upp fler inlägg under veckan som kommer, för nu ska man hitta på något annat än bara jobb.


Har varit på en fika träff med två av favoriterna från Kurvan. Så Rosa som det kan bli och så mycket avokado på det.

Ingen nyhet men lite padel och badminton har det blivit under månaden också. Testade Royale Bromma och det var flott. Gillade det verkligen, men det kommer ju från en design intresserad person.

Har varit med barnen en del och det känns mysigt när man börjar få lite hjälp i köket när man sitter barnvakt.. Snart blir dom stora att dom inte behöver barnvakt men som deras gammelmoster så dom kommer aldrig bli av med mig!

En AW med Bromma gänget och sötpotatis pommes hos Picoteo i Sundbyberg rekommenderas verkligen!

Haft några soliga morgnar har vi fått under månaden så det har blivit promenader till jobbet. Får passa på nu innan det blir för jobbigt att gå i kylan.

Farsdag frukost på Haymarket.

Nu ställer folk upp och köar vid gate:en så jag borde nu avsluta och förbereda mig för att gå ombord jag med. Jag önskar alla en trevlig advents helg!

Gillar