Och han gjorde det igen

Jag satt och skrev ett inlägg i fredags men sen fastnade jag för Netflix's nya svenska serie "Störst av allt", satt samtidigt och färga mina bryn som jag helt och hållet hade glömt bort. Så mitt under den tredje avsnitt så hoppade jag upp och fick världens panik!! Så nu går jag runt med alldeles för mörka ögonbryn.... Aja det kommer försvinna efter 12 tvätt (hoppas jag).

Tidig uppgång i fredags för att åka ut till Djurgården med pappa.
Åkte ju ut för att jag skulle fota, trodde jag hade packat ned min kamera men nej, så mästerfotografen Oscar kom sedan förbi och klickade på med hans kamera.

Och resterande av dagen strosade vi runt i stan

Kommer ni ihåg hur mycket jag tjatat om regnbågsglass i Thailand, läs inlägget igen HÄR. Och han faktiskt kom med det till mig när jag satt på hotellrummet och chilla medan det regnade ute. Nu gjorde han det igen fast hemma i STOCKHOLM! Vi sågs på lunch i torsdags innan jag skulle iväg och klippa mig på Cutters, sen ringde det på telefonen och han sa att han hade hittat regnbågsglass. Förstår ni då hur akut det var? När man ringer upp en för att man har hittat en glass smak.... Som hans Drottning som tvättar hans äckliga sår på foten så är han min Kung som letar och kollar upp sånt för min skull. Alltså ren kärlek! Ville först inte smaka för jag trodde jag skulle bli besviken, men det var definitivt mer smak än den i Asien.

Ser ni skillnaden på färgen?

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Haha, vad gulligt att han ringde dig! 😊
nouw.com/elinm
suchadagrondahl
suchadagrondahl,
Ja, verkligen jättegulligt Haha ☺️
nouw.com/suchadagrondahl