Och så Blev det

Frågan är var man ska börja någonstans efter en månad uppehåll från detta?
Det konstigaste är att jag verkligen har levt igenom mitt skrivande och använt det som terapi i flera år, men kände att tiden som jag befann mig i skulle ägnas åt något annat ett tag. Där andra behov och känslor styrde mer i vardagen än de gjort tidigare.

Jag tycks ha sagt att jag inte tänker skriva något förrän Oscar börjar med YouTube igen. Inte hänt i verkligheten men det hände i min dröm inatt. Den paniken i drömmen följde med när jag slog upp ögonen, för hur eller var skulle jag börja?

Sommar 2018 har verkligen slagit rekord. Det har varit så varmt att det var helt slut på fläkt i hela landet och nu även vätskeersättning. Det har varit svårt att somna på kvällarna, även fast jag har en fläkt sen tidigare år. Långa arbetsdagar på Ikea och man blir extra trött utav värmen. Jag kommer knappt ihåg vad jag har skrivit innan under juni månaden, men jag har då valt att stanna hemma och jobba 100% denna sommar. Så jag har bara lagt all fokus på jobbet då dom flesta har semester och är utomlands. Dagarna och veckorna har gått fort och nedräkning har nu börjat för min del. Snart dags för lite vila och förbereda sig inför terminstart, därefter får jag äntligen packa resväskan som de flesta gjort.

Detta blev nu i alla fall en början på en mängd av nya inlägg, besättelse och bekännelse.


Att j

Soliga dagar, bästavän hemma i Sverige efter en månad i Thailand

Att jag var ledig just den dagen då det var Thaifestival på Kungsträdgården, saknar hemlandet

En festival med massa thaimat, thaimassage, underhållning som dans och Muay Thai (thaiboxning) samt lottning av biljetter med Thai Airways till Bangkok

Gillar

Kommentarer